Nagel opleidingen

Home / Nagel opleidingen

  
Zie brochure (PDF)

De  nagelstylisten opleiding in haarlem  bij Emki zijn goed uitgewerkt en worden iedere 3 maanden vernieuwd. Dit omdat er veel ontwikkelingen zijn op het gebied van nagelstyling! Wij geven prive les of maximaal 3 cursisten per les, dit omdat wij alle aandacht en ruimte nodig hebben om de cursist het nagelvak te leren begrijpen en uit te werken naar toebehoren. De nagelstyliste opleidingen zijn voor mensen die een passie hebben voor nagels en streven naar perfectie en uitstekend vakwerk. Les dagen (of eventueel afwijkende dagen/avonden in overleg).

Wij werken in dagdelen op afspraak.
Maandag 09:30 t/m 13:30
Dinsdag 13:00 t/m 17:00
Zaterdag 09:00 t/m 13:00

Allround nagel opleidingen: 14 daagse, hierbij zitten 3 lespakketten, UV Gellamp en een lesboek.

SPA manicure acryl opleidingen: 10 daagse, hierbij zitten 2 lespakketten en een lesboek.

Acryl opleidingen: 8 daagse, hierbij zit 1 les pakket en een lesboek.

Gel opleidingen: 5 daagse, hierbij zit 1 lespakket, UV gellamp en een lesboek. Voor prijzen kunt u mailen naar info@emki.nl.
Het les bedrag mag in termijnen worden betaald en dient voor het examen te zijn voldaan. Lessen die niet 48 uur van te voren worden afgemeld worden in rekening gebracht, Emki mag t.a.t de lessen veranderen. Wij streven naar perfectie en een goede set in de rug naar het zelfstandig ondernemerschap, wij zullen de cursisten dan ook zoveel mogelijk begeleiden in dit proces. De modellen voor de lessen dienen de cursisten zelf te zoeken. Wij gaan 4x per jaar naar het buitenland om allerlei nieuwe trainingen te volgen en zullen dit ook doorgeven in de cursus. Bij Emki ben je altijd op de hoogte van de nieuwe trends!! Ook geeft de nagelsalon in Haarlem Emki opfris les dagen voor de gevorderde styliste!! Ben je niet tevreden over je kunsten als stylist en denk je dat je bijgeschoold moet worden bel ons dan 023-5407576 Een opleiding hoeft niet maanden te duren maar moet wel leerzaam en leuk zijn en vooral iets wat je gehele carrierre bijblijft. Bij nagel studio  Emki in Haarlem zal je niet zomaar je diploma halen er wordt veel geoefend, geleerd en streng beoordeeld!! Nailstudio Emki bied ook de mogelijkheid  om prive lessen te volgen je bent dus niet verplicht in een groep te werken! Dat betekent dat alle aandacht op jou en je werk is gevestigd! Je zal vanaf 8 weken met je diploma de deur uitlopen ligt eraan welke opleiding je gaat volgen!! En je moet uiteraard een goede set nagels kunnen zetten! Tevens kan je deelnemen aan het landelijke examen voor erkende nagelstylistes ( alleen als je de allround opleiding doet)! Ben jij een persoon die creatief en geduldig is en gek op nagels meld je dan nu aan!! Het lesrooster en de prijsopgave voor de cursus en het cursus pakket is op aanvraag te verkrijgen en zeker de moeite waard.

Waarom Nailstudio Emki?! – 1 op 1 begeleiding – een stage in de salon – strenge beoordeling en een goede vakbekwaamheid – een uitstekend product – Starten wanneer jij wilt Bel of mail naar de onderstaande gegevens en wij vertellen je alles over deze geweldige opleiding. Tot gauw bij  Emki nail, groothandel en opleidingen!!!! Bij Sommige nagelstylistes die het vak al een tijd beheersen vallen er wel eens wat weetjes weg of zijn de nieuwe technieken niet verteld. Een goede styliste moet altijd op de hoogte blijven van de nieuwe technieken! Bij Nailstudio Emki kan je dan ook opfris dagen volgen. Bij een opfris dag wordt er gekeken hoe ver je ben in het vak en wat er nog bijgeschaafd kan worden aan theorie en praktijk. Ben jij die styliste die al een tijd bezig is maar wel wat extra technieken kan gebruiken! Of ben jij die persoon die een opleiding heb gehad maar niet geheel tevreden is. In september gaan deze dagen weer van start tot december! Bel even naar 023-5407576 voor verder info het kan jou en je klant een betere nagel bieden! Als styliste leg je de lat altijd hoog en wil je het beste voor je klant en de salon!

AFSPRAAK MAKEN

Start typing and press Enter to search