De week van… Kim van der Plas

Home / Media / De week van… Kim van der Plas

Welkom in onze rubriek “De Week Van…”, waarin wij één week lang een Haarlemse ondernemer volgen. Creatievelingen, sporters, regelaars, fotografen, designers etc. etc.; in alle hoeken zoeken wij een leuk hoofdpersoon die ons voor één week meeneemt in zijn of haar leven.

Deze week was van Kim van der Plas. 32 jaartjes jong en runt al bijna 10 jaar haar eigen en zeer succesvolle nagelstudio aan de Amsterdamsevaart. Een onderneemster in hart en nieren en voedt daarbij haar 2 kleine kindjes op als single super mom! Ook organiseert ze evenementen en trekt er op uit om social media en salonmanagementtrainingen te geven aan iedere kappers-, schoonheids- of nagelsalon om deze zo een nieuwe injectie te geven. Prijswinnend, enthousiast, ambitieus en nog lang niet uitgeleerd. Een weekje op pad met Kim…

Maandag 1 juni
Een haastdag, hup de kids sleur ik uit hun bedjes en werk ik met vrij regelmaat en een schone toet richting school. 09:00 moet ik sharp op de zaak zijn want de maandag ploeg begint deze maandag met de allround nagelstyliste opleiding. Nieuwe aanvoer en nieuwe potentiële onderneemsters! Les geven is mijn lust en mijn leven…

de-week-van-Kim-van-der-Plas-Haerlems-Bodem-1

Dinsdag 2 juni
06:30 gaat mijn wekker ik loop blind naar mijn koffiemachine en maak mijn crackers; om zo mijn agenda met geknepen ogen door te nemen. Wat gaat deze week EMKI weer voor madness brengen? Ik kan jullie vertellen het bruist! De kop is eraf! 09:00 stipt op de zaak zijn, want op dinsdag is het rocken en altijd druk, teveel klanten en een uitdaging om alles voor 23:00 met nette nagels de deur uitgewerkt te hebben. Nail this day!

de week van Kim van der Plas Haerlems Bodem 2

Woensdag 3 juni
Tussen de bedrijven door managde ik ook nog even de avond vierdaagse. All tweetent en een vlugge reclame post voor EMKI opleidingen op de EMKI facebook. Viel mijn oudste telg bijna in een niets vermoedende slaap op mijn rug uiteraard want wat zit nou niet lekkerder dan de rug van mama.

de week van Kim van der Plas Haerlems Bodem 3

Donderdag 4 juni
Onze nagelsalon in Haarlem aan de Amsterdamsevaart mag ik gelukkig 1 van de drukst bezochte salon van deze regio noemen. EMKI hecht enorme waarde aan de privacy van de klant, we hebben dan ook vaste klanten die al klant zijn vanaf het eerste uur dat onze deuren openende. EMKI nagels en nagelopleidingen is een feit! De French manicure acryl nagel is mijn favo, maar een felle gellak sluit ik zeer zeker niet uit!

de week van Kim van der Plas Haerlems Bodem 4

Vrijdag 5 juni
Yes vrijdag! Een dikke deal in de mailbox. EMKI gaat op tour en de eerste definitieve opdracht is binnen! Kim van der Plas (jaja ikke dus) gaat de salonmanagement en social media trainingen geven in Nederland. Zodra ik dit nieuws las schoot ik dus even door het plafond!

de week van Kim van der Plas Haerlems Bodem 5

Zaterdag 6 juni
Ook de zaterdag ploeg is een feit en de meiden starten met de allround nagelstyliste opleiding. De groep geeft enorm veel energy en we knallen de les ook echt letterlijk voorbij. Zet hem op toppers ik maak jullie groot.

de week van Kim van der Plas Haerlems Bodem 6

Zondag 7 juni
Zondag avond is sowieso een administratief avondje, ben uren en dagen bezig geweest om een nieuw certificaat uit te werken en dat is uiteraard met veel schuiven en meten geslaagd. Nu het mooie verslag van Haerlems Bodem in elkaar zetten en hup mijn bedje in, want ook deze nacht is weer veel te kort.

de week van Kim van der Plas Haerlems Bodem 7

Bedankt Haerlems Bodem voor deze super gave kans!

Start typing and press Enter to search